Birthday teman

8:00 PTG Edit This 0 Comments »
Tip tap tup...tau2 dah balik dari amaf, di ofis lah pulak. Teman2 kat ofis sambut b'day terkejut jugak kirakan surprise jugak nih...siapa lagi kalu bukan jurugambar n attachment student kita yang punye b'day nih, coz tak ada mase diorang kat ofis nih tunggu masa yang sesuai nak celebrate but still @ same month lah..cuma backdated sikit...Happy Belated B'day teman!!!

Selamat Hari Jadi to - Mak & Azim

Sedapnye cake! chocolate fillings tau..

Asyiknye aku makan dah tak tengok boss kat sebelah tu!!! hehehe maklumlah baru balik kerja shift kan..

A.M.A.F moods!!!

6:56 PTG Edit This 0 Comments »
Lama tak update, tak de masa nak update! Hah la ni nak cerita masa kerja A.M.A.F tempoh hari hui... tersangat lah seboknye tak menyempat-nyempat... al maklumlah jabatan kite orang pun contribute jugak tau! commitee lah katakan! kerja pakai shift n kepada ketua2 pulak as early as 6.30 am balik pulak sampai 10 pm, so ada lah sikit sebanyak kenangan yang di potrait kan!! bila ada masa terluang mula lah nak pose kan!!!

tunggu waktu habis shift ni..

Alamak yang ni kena update lah!! cepat...cepat..reprint

Hah ni pulak kena reconfirm ngan Liason Officer lagi nih..

Teman ni pulak sempat jugak check email dari ofis tu, yealah takut2 ada yang urgent kan!!
Laa....dah nak selesai a.m.a.f barulah boleh bersantai macam ni...
apa2 pun syabas lah u guys!!!