Biskut Raya 2011

10:06 PTG Edit This 0 Comments »
selamat menjalani ibadah puasa dan selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir & Batin...

KEK LAPIS 1 MALAYSIA

7:51 PTG Edit This 0 Comments »


Lapis 1 Malaysia, seindah nama mu ssseeedaaap...my son request nak mintak buat 2 bijik lagi tapi sepatutnye kaler green tu ialah kaler blue...biasa musim2 cam nih susah lah pulak nak dapat kaler blue tu...hmmm nanti i carik lagi baru cun kannn...apa2 pun puas hati lah membuatnye..thanx to my friend yang bagi resepi nih...

KEK LAPIS CEMPEDAK

7:49 PTG Edit This 0 Comments »


Hmmm... cempedak oh...cempedak....

KEK LAPIS TARAP

7:46 PTG Edit This 0 Comments »


Alahai susahnye nak dapat buah Tarap musim nih....

Cuba-cuba.....

7:09 PTG Edit This 0 Comments »



























Selamat berpuasa semua....sebenarnye tahu lepas dah buat sendiri kueh raya ni...and this year buat lagi..hopefully buat banyak lagi...seronok tau! Nah ni lah hasilnya. Kek Lapis cempedak, Kek Lapis buah Tarap and Kek Lapis 1 Malaysia [ but kaler hijau tu sebetulnye blue, hmmm faham2 jelah musim ni susah nak dapat kaler tu so jadik lah hijau ;-)) ]