Taman Permata Hijau....

9:23 PTG Edit This 0 Comments »
Semenjak dua menjak ni tah kenapa tangan ni malas nak bergerak jait manik, sebetulnya ada lah 2, 3 pasang dah buat tapi malas nak upload sebab editing image ni melenguhkan banyak sangat software yang digunakan....tapi kali ni i ada kesempatan and adalah rajin sikit tu so suke sangat nak upload tapi baru yang ni je! lagipun penat setelah bekerja tadi belum lagi hilang tapi sudi-sudikanlah yea untuk menjamu mata menengoknya kepada yang sudi tu terima kasih lah :-))

Nak sangat tapi takada masa....

9:29 PTG Edit This 0 Comments »
Baru-baru ni adalah i tengok kat kawan [Arishah beaders] hati terasa bersemangat semula walaupun bz sangatlah this lately!, so untuk menaikkan semangat yang ada ni, i upload picture dari hasil tangan dia!!! ada masa terluang i will publish mine k...tq arry coz u dah naikkan semangat yang dah lelah ni..