Beads...beads....haiyah...pelempuan ah....

11:33 PTG Edit This 0 Comments »

Ni kalau malam baru berkilau = 'kilauan malam'

highlight lagi.....

My Floral Garden

4:33 PG Edit This 0 Comments »

Bahagian hujung tangan menggabungkan beberapa jenis kuntuman bunga.

Ngalih jua lah tapi aku rasa puas!!

Ni highlights depan baju

9:03 PTG Edit This 0 Comments »

"Crazy beads + flower"

Masa jait ni mata udah mengantuk sangat 3 hari baru siap ni baju yang
depan boleh design, i buat sama macam ni dkt tangan
anakbuah kan kawin punya pasal aku sengkang mata siapkan
ni i buat tahun lepas oktober'08. jangan mare yea maklum payah kan post
last time sal blum ambil gambar!!

More Maniks....

8:42 PTG Edit This 0 Comments »


Ni floral + crazy beads... 1st.time mencuba manik design nih i sangka tak jadik tapi inilah kejadiannya...jeng...jeng...jeng

Kes Buang Boring...

11:10 PTG Edit This 0 Comments »
Today terasa ngalih pulang keraja ani...entahlah, keje pun nak kata banyak sangat tak jugak masih cukup tanganlah jugak may b sal H1N1 kot....last-lastnya aku mintak kawan aku yang satu nih ambik kan aku gambar jewellery yang aku baru beli from a goodfriend of mine yang baru balik dari overseas!! Amacam ok tah shooting deaa..

Antara local produk yang dipamerkan...

9:32 PTG Edit This 0 Comments »

Disamping produk makanan ada juga produk lain seperti kraftangan

Hmmm... pastinyalah makanan kitani sedap dan terjamin kehalalannya...

Pembuatan SOS dan minuman juga tidak ketinggalan...

Karnival Produk Tempatan Kitani 23 Jun - 30 Jun 2009

9:10 PTG Edit This 0 Comments »


Tetamu Kehormat sedang bertanyakan sesuatu kpd salah seorang pegawai Jbtn BINA

Antara Pegawai yang turut serta dalam menjayakan pameran kelmarin...

Semalam sekali lagi kami berpeluang ikut serta dalam mempamirkan our produk jabatan..
n banyak lagi produk-produk tempatan yang lain yang kami sendiri belum tau, siok jua dapat tau yang negara tani ada barang-barang yang dapat kitani banggakan sambil dapat we gunakan dan menikmati hasilnya yang pastinya berkualiti tinggi setanding dengan produk negara-negara lain.

Sembang-sembang hobby....

10:31 PTG Edit This 0 Comments »

"Highlight manik" "Floral garden"

"Blue eye" "Highlight Banquet-1"

"Highlight Banquet-2" "Gelombang Biru"

"Mutiara Hatiku"


"My favourite :D"

"Untaian Manik"
Lama tak update nih....hmmm sdng mengedit gambar untuk di upload, sabar!! ada ni krng. Sibuk working n other partime job iatah inda teingat.. tapi apa pun aku akan mengupload jua liat tah hasilnya nanti.. partime ku menjait manik aku suka design dari peparidsign, glamstarz,beauty&thebeads dll....aku bljr jait manik sendiri sja, minat punya pasal so pandai jua ku ahirnya. Cara bljr ku free style apa2 pun aku kan bljr klass jait manik oneday ke KL baru kelass!. Blm dpt buka butik n beaders class inda apa sampai jua nanti tu!! hmmmm yang penting, aku kena berusaha...Jangan surprise orang I.T pun handal masak n menjait tau. Lain X masakkan pulak!...